عناوین کارگاه‌های آموزشی مجازی سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در دو بخش ملی و بین‌الملل اعلام شد. به گزارش سایت معلولین هدف  و به نقل از گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، «حامد سلیمان‌زاده» معاون مدیر بین‌الملل و مسئول کارگاه‌های آموزشی جشنواره گفت: امسال […]

عناوین کارگاه‌های آموزشی مجازی سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در دو بخش ملی و بین‌الملل اعلام شد.

به گزارش سایت معلولین هدف  و به نقل از گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، «حامد سلیمان‌زاده» معاون مدیر بین‌الملل و مسئول کارگاه‌های آموزشی جشنواره گفت: امسال سعی شده تا با توجه به شرایط کرونایی و انتقال فضای آموزشی در دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و فستیوال‌های مختلف به بستر فضای مجازی، نگاهی ویژه به بخش کارگاه‌های آموزشی جشنواره داشته باشیم.

او افزود: یکی از تفاوت‌های بارز این دوره جشنواره با ادوار گذشته برپایی آنلاین است که در اجرای کارگاه‌ها هم این تفاوت مشاهده می‌شود. در واقع شرایط جدید این رویداد، فرصت خوبی ایجاد کرده تا ما با برپایی مجازی کارگاه‌ها در دو بخش بین‌الملل و ملی، بتوانیم از اساتید متنوع و باسابقه‌تری استفاده کنیم و در ضمن به فراگیری بیشتر کارگاه‌ها فکر کنیم و این امکان را داشته باشیم تا با مخاطبان گسترده‌تری در تعامل باشیم.

چگونگی ثبت‌نام و استفاده از برنامه کارگاه‌ها

به گفته معاون مدیر بین‌الملل جشنواره، کارگاه‌های آموزشی این دوره جشنواره به صورت ضبط شده (در بخش بین‌الملل با زیرنویس) در پلتفرم جشنواره ارائه خواهد شد و در ادامه پرسش و پاسخ محدود با حاضران در کارگاه به صورت زنده و نیم ساعت بعد از هر کارگاه از طریق فضای اسکای روم صورت خواهد گرفت.

سلیمان‌زاده گفت: همه علاقه‌مندان می‌توانند ابتدا به آدرس جشنواره مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام، تمایل خود را برای حضور در بخش کارگاه‌های آموزشی جشنواره سی و سوم اعلام کنند.

او با اشاره به بررسی درخواست‌های رسیده برای شرکت در کارگاه‌ها افزود: مشخصات ثبت‌نام‌کنندگانی که علاقه‌مندی خود را برای حضور در کارگاه‌ها اعلام کرده‌اند، بررسی خواهد شد و سپس، برای حضور در هر کارگاه، ۱۵ تا ۳۰ نفر از بین ثبت‌نام شدگان انتخاب خواهند شد.

عناوین کارگاه‌ها

سلیمان‌زاده در ادامه عناوین هفت کارگاه در بخش بین‌الملل سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان را به شرح زیر برشمرد:
۱- معرفی و شناخت عناصر فیلمنامه در سینمای کودک (فدریکا یاکوبللی، استاد فیلمنامه‌نویسی از ایتالیا)
۲- تکنیک‌ها (متدها)ی بازیگری معاصر در فیلم‌های کودکان و نوجوانان (آنا ردی از بازیگران تئاتر و سینمای ایتالیا)
۳- جایگاه تجربه در روایت فیلم‌های انیمیشن (یان جوئت از فرانسه)
۴- مفهوم شخصیت در سینمای کودک با تمرکز بر سینمای کودک قزاقستان (الکساندرا لومپووا از منتقدان مطرح قزاقستان و عضو فیپرشی)
۵- فیلم عروسکی و نحوه ارتباط آن با جهان کودکان (رامان جیت کائور از هند و لی تامسون از انگلستان)
۶- چگونه فیلم کودک خود را به بازارهای جهانی معرفی کنیم؟ (چاندرا کی‌جاها از توزیع‌کنندگان و پخش‌کنندگان مطرح سینمای هند و معاون اجرایی جشنواره آسیاپاسیفیک)
۷- جایگاه ریتم در فرآیند کارگردانی فیلم کودک (عبدال رمیدکا از کارگردانان سینمای کودک قزاقستان)

همچنین، عناوین کارگاه‌های بخش ملی سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان که اساتید آن جملگی از چهره‌های متخصص و شناخته‌شده خواهند بود، عبارتند از:
۱- الگوی سفر قهرمان در سینمای کودک
۲- اصول زیبایی‌شناسی سینما برای نوجوانان
۳- فیلمسازی خانوادگی (بهره‌گیری از موضوعات روزمره برای ساخت فیلم)
۴- فیلمبرداری ارزان با دوربین‌های دیجیتال
۵- انتقال تجربه: طراحی صحنه و لباس در سینما
۶- تعامل سینما و بازی‌های ویدئویی

زمان کارگاه‌ها

سلیمان‌زاده با اشاره به این که کارگاه‌های آموزشی امسال به‌گونه‌ای طراح شده که مورد بهره‌برداری دانشجویان سینما، علاقه‌مندان و نیز فعالان حرفه‌ای سینما شامل کارگردانان و تهیه کنندگان قرار گیرد، زمان بندی کارگاه‌های بخش بین‌الملل در ایام برگزاری جشنواره (از ۲۷ مهر تا ۲ آبان) را هر روز از ۱۱ صبح (به همراه پرسش و پاسخ) و کارگاه‌های بخش ملی را هر روز از ساعت ۱۳ اعلام کرد.

منبع : گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا