مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: سال ۹۲، آغازی بر توسعه ورزش، اتمام طرح های عمرانی، توجه به جوانان و توسعه ورزش قهرمانی و همگانی خواهد بود. به گزارش سایت معلولین هدف و به نقل از خبرگزاری ایرنا ، ‘ اکبر محمودی ‘ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: سال ۹۱ […]
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: سال ۹۲، آغازی بر توسعه ورزش، اتمام طرح های عمرانی، توجه به جوانان و توسعه ورزش قهرمانی و همگانی خواهد بود.
به گزارش سایت معلولین هدف و به نقل از خبرگزاری ایرنا ،
‘ اکبر محمودی ‘ روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: سال ۹۱ سال خوبی برای ورزش استان بود و حضور ورزشکاران استان در المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن و افتخارات تیم فوتبال تراکتورسازی و فعالیت تشکل های جوانان از مهمترین دستاوردهای استان در این سال بود.
وی افزود: حضور شایسته تیم تراکتورسازی در لیگ برتر و جام باشگاه های آسیا، نایب قهرمانی تیم والیبال نشسته گسترش فولاد، حضور موفق تیم های هندبال بانوان و آقایان شهرداری تبریز درلیگ برتر و حضور ارزشمند یوسف کرمی، میلاد وزیری و سجاد هاشمی در المپیک ۲۰۱۲ لندن از جمله افتخارات ورزش استان در این سال بود.
محمودی گفت: صعودهای عظیم قیچی ساز به چند قله بالای ۸۰۰۰ متر جهان، افتخارات فرزاد باهر ارسباران در شمشیربازی و اصغر گلی زاده در شطرنج، مدال های مجتبی ولی پور، علی شکول و حسام صمدی در شیرجه، حضور بهنام و زهرا خسروشاهی در رقابت های دوچرخه سواری قهرمانی آسیا در هند، کسب اولین مدال طلای تاریخ کاتای ایران در آسیا توسط کاتاروهای تبریزی، برگزاری رقابت های بین المللی تور دوچرخه سواری آذربایجان ، تنیس فیوچرز جوانان در دو بخش بانوان و آقایان در رده سنی جوانان، برگزاری رقابت های کشتی روز جهانی کودک در منطقه ازاد تجاری ارس از دیگر افتخارات ورزش استان در سال ۹۱ بود.
وی افزود: حضور در المپیک افتخار بزرگی برای ورزش هر کشوری است و حضور سه ورزشکار از استان در این بازی ها هر چند بدون مدال بودند افتخار بزرگی برای ورزش استان قلمداد شد.
محمودی گفت: برای رقابت های بازی های آسیایی کره جنوبی در سال ۹۳ برنامه ریزی کرده ایم و انتظار کسب پنج مدال از این رقابت ها با حضور ۲۰ ورزشکار را داریم.
وی در خصوص توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در استان در سال ۹۲ افزود: کمیته های تخصصی ورزش قهرمانی و همگانی از سال ۸۹ در استان تشکیل شده و در سند راهبردی ورزش استان نیز به این مهم توجه ویژه شده است و در سال ۹۲ این فعالیت ها ادامه خواهد داشت.
محمودی گفت: ایجاد کارگروه ورزش همگانی با حضور دستگاه های ذیربط و مشارکت شهرداری ها و بعضی دیگر از دستگاه های اجرایی و تاکید بر فعال شدن کمیته های ورزش همگانی در هیات های ورزشی استان از جمله برنامه های ویژه ورزش همگانی و عمومی اداره ورزش استان در بخش توسعه ورزش همگانی خواهد بود.
وی فعالیت های اداره کل دربخش عمرانی و ساخت اماکن ورزشی را تشریح کرد و افزود: بعد از انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی ۴۱۴ مکان ورزشی شهری و روستایی ساخته و به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: اوج و شکوه و سازندگی اماکن ورزشی در استان در دولت نهم و دهم بوده است که بیش از ۱۴۴ سالن ورزشی چند منظوره، استخر و مجموعه های روباز و سرپوشیده ورزشی روستایی ساخته شده است.
وی اضافه کرد: پیش از انقلاب اسلامی فقط ۱۳۷ مکان ورزشی در استان وجود داشت که بعد از انقلاب تا سال ۱۳۸۴در طول ۲۷ سال ۲۷۰ مکان ورزشی احداث شده و در طول کمتر از ۸ سال ۱۴۴ مکان ورزشی نیز احداث و در اختیار مردم استان قرار گرفت.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در خصوص مساحت و سرانه فضای ورزشی این استان گفت: در طول دولت نهم و دهم بیش از ۸۸۰ هزارمتر مربع فضای ورزشی احداث شده که انقلاب بزرگی در ساخت و ساز اماکن ورزشی در کشور بوده و برگ زرین دیگری بر افتخارات دولت نهم و دهم ثبت کرده است.
محمودی در خصوص توجه به امور جوانان و تشکل های مردم نهاد در استان در سال ۹۱ اظهارکرد: از زمان تشکیل وزارت ورزش و جوانان، جلسات و برنامه ریزی های مدون و مشخص در جهت غنی سازی اوقات فراغت جوانان انجام گرفته و تمام دستگاه ها در این حوزه بسیج شده اند.
وی افزود: در زمینه فرهنگی ورزشی نیز کارهای خوبی صورت گرفته و گروه های کاری مختلفی در این خصوص جهت همکاری با باشگاه ها تشکیل شده است.
محمودی گفت: توسعه ورزشی، اتمام طرح های نیمه تمام ورزشی و افزایش تعداد بیمه شدگان ورزشی و ورزشکاران سامان یافته از مهم ترین اهداف اداره کل ورزش استان در سال ۹۲ خواهد بود.
منبع : خبرگزاری ایرنا
Saturday, 23 November , 2024